A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.


2012. október 5., péntek

Lányok és fiúk-milyennek látom én őket

Milyenek a lányok?
Amit eddig észrevettem, hogy nem igazán festik ki magukat, maximum csak a körmüket lakkozzák. Aki délről származik, neki általában sötét haja van, aki északról, ott szőke hajúak. Elég alacsonyak általában, de van köztük egy-két magas. Ők főleg a mostani fiatalok. Sok duci van köztük, elég fenekesek és combosak, szóval aki a teltebb idomokat keresni, az itt otthon fogja érezni magát. :-)
Sok lány már több éve jár a barátjával és sok olyan van,akik csak hétvégente taliznak. Itt a lagzi után költöznek össze. Ez főleg az ország belső részére igaz, ott elég konzervatívok az emberek ilyen szempontból.

Milyenek a fiúk?
Általában alacsonyak, sötét göndör hajuk van és majdnem mindegyik imádja a focit. Nagy részük a világtrendnek megfelelelően öltözködik. Néha nehéz is eldöntenem pár fiúról, hogy a lányokat vagy a fiúkat vagy mindkettőt szeretik-e. :-)
Nekem elég törékenynek tűnnek a fiúk, akkor meg pláne, ha látom, hogy isszák az 1 decis sört. Viszont odavannak a szőke, kékszemű lányokért, ezért mindegyik szinte skandináv barátnőt akar. A magyar lányokról még nem hallottam semmit eddig.

Itt nagyon megy az éjszakai élet, későn vacsiznak (este 9-10), iszogatnak otthon vagy az utcán, aztán éjjel 2-kor elmennek bulizni.