A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.


2013. október 9., szerda

Lassan minden a helyere kerul



A szombati hajnali 4 oras erkezes utan szinte egesz nap aludtunk. Nem volt semmi ez a koltozes. El kellett menni egy fotelt felvenni, aztan a hutoert, majd lemondani a netet, elhozni a kanapet es a vegen bepakolni a teherautoba a leheto legpraktikusabb modon.
Este aztan a bikaviadalra mentunk, ami majdnem 4 ora hosszu volt.
Vasarnap elkezdtuk kipakolni a dobozokat, lassan mar kezd ugy kinezni a lakas, ahogy kell. Meg hatra van a kepek felrakasa es vennuk kell par dolgot az Ikeaban. Hetvegen Lisszabonba megyunk, az a legkozelebbi Redondohoz.
Az internettel nem vagyunk valami szerencsesek, mar ez a harmadik, amit probalunk. Az elso 4G-s nem mukodott, nem toltott semmit. Aztan megprobaltuk a telefonmodemeset, de a foberlo nem egyezett bele, hogy kabeleket hozzanak a lakasig, mert hogy nem szereti a kabeleket es a dobozokat. Tegnap gyorsan elmentunk lemondani es a harmadik verziot probaljuk, ami eddig jonak tunik, csak ha elhasznaljuk a 15 MB-t, akkor nagyon be fog lassulni. Szegeny szereloket nem ertesitettek, hogy lemondtuk es potyara kijottek ma reggel…
De hat a foberlo nem engedi. Az elektromos vezetekek is a foldben vannak es mondta, hogy miatta lehet, há asunk 320 m hosszu arkot a telefonnak.
Nem fogunk.
Keszitettem par kepet, a konyha es a nappali mar egesz jo.  Paulo sok fele utazott, Afrika, Azsia  es Del-Amerika, igy minden helyrol van egy-ket kiraknivalo. Az elozo lakasaban nem tetszett, ahogy rendszertelenseg volt, itt probalok valami logikat belevinni. :-D