A hozzávalók:
fél kg tőkehal
olivaolaj
2 vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
olivaolaj
2 vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
só
bors
fél kg krumpli, héjában főzve majd összevágva
4 főtt tojás
8 fekete olivabogyó
1 tk petrezselyemzöld
bors
fél kg krumpli, héjában főzve majd összevágva
4 főtt tojás
8 fekete olivabogyó
1 tk petrezselyemzöld
Elkészítés:
Áztasd be a tőkehalat és főzd meg vízben, majd szedd szét pici darabokra. Utána tedd bele meleg tejbe 2-3 percre.
Közben főzd meg a krumplit és vágd szét negyedekre.
Olivaolajban dinszteld meg a hagymát és a fokhagymát, majd sóz és borsozd meg. Keverd össze a hallal.
Tedd tepsibe a krumplit és a halat, majd a tojást, olivabogyót és a petrezselymet a tetejére.
Süsd a sütőben amíg meg nem pirul a teteje.
Az eredeti recept angolul: