A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.


2015. július 24., péntek

Világzenei fesztivál Sinesben éSines egy balsorsú biciklitúra

A heten egy nagy bixikliturat terveztunk, a Rota Vicentinat megcsinalni 5 nap alatt csomagokkal egyutt. Jo koran keltunk, 4-kor, hogy legkesobb 7-kor mar Santiago do Cacembol induljunk. Sajnos a  sors ugy akarta, hogy ne jojjon ossze, kevesebb mint 100 m utan Paulo biciklije elromlott. Sebaj, mert  talaltunk egy szerelot egy masik varosban, aki 11-re mar meg is javitotta a biciklit.

http://www.rotavicentina.com/

Elso indulas

Masodik indulas


Elhagytam a taskat, Paulo visszament erte

Vale Seco



Rajottem, hogy a terepes turazas nem az en vilagom, nagyon nehez csomagokkal tekerni, ugyhogy az aszfaltos tura mellett teszem le a voksom.
Sajnos a nap vegere az en biciklim is elromlott, szerencsere Porto Covoig meg el tudtam vele tekerni 20 km-t es az ottani kempingben maradtunk. Mivel ez szombaton volt es vasarnap nincs biciklizerviz, igy ott strandoltunk es fesztivaloztunk. A sinesi vilagzenei fesztival mar 17 eve letezik es kinotte magat mar akkorara, hogy Porto Covoban is vannak koncertek 3 napig.  A kemping nagyon tele volt, igy amit masnap Paulo elment a kocsiert, atkoltoztunk egy masikba, ami Sinestol 30 kmre volt. Olcsobb es csendesebb is volt Santo Andreban.

Festival Músicas do Mundo

Itt turaztunk es estenket atmentunk a fesztivalra. Meg most is tart, de tegnap hajnalban hazajottunk, mert Paulonak ma dolgoznia kell.

Egyebkent nagyon szep videk, csodas strandokkal es itt nincs olyan meleg mint Redondoban. Talan egyszer idekoltozunk es veszunk egy farmot.

Porto Covo

Costa Santo Andre





Kemping Santo Andreban




Sines

Sines

Sines