A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.


2014. november 7., péntek

Placebo koncert

Ezen a heten kedden egy nagy almom valt valora. Majdnem tiz eve acsingoztam, hogy Placebo koncertre mehessek. Ami azert is vicces, mert szinte mnden evben jonnek a Szigetre koncertezni. De nem szerettem volna olyan sok penzt kifizetni a belepore, ha en ugyis csak a Placebora vagyok kivancsi. Picit hulyeseg is, hogy onallo koncertjuk nem igazan van Magyarorszagon. Jo, nyilvan tobbet kerhetnek el a szigetes koncertert.
A lenyeg, hogy nyaron kiszurtuk, hogy lesz Lisszabonban koncert es viszonylag barati aron (30 euro). Egy szinhazban volt, ilyenkor kiszedik a szekeket a nezoterrol es lehet dajdajozni. Tavaly mar voltunk itt koncerten, a Pixies-en.
A pohar sor nagyon draga, 2 euro a 2 dl, de ez van.  Azert nem vittuk tulzasba, mert masnap munka volt.
Idoben elkezdodott, ami altalaban nem szokas itt.
Nagyon jo fenyefektek voltak es jol szolt minden. Bar en nem szeretem, ha a zene nem ugy szol mint a CD-n, de ezt ember valogatja. Paulo pont azt szereti, ha mashogy szol.
Viszont ilyen helyeken latszik, hogy oregszem. Nem mintha baj lenne vagy ilyesmi, de a Placebo celkozonsege nem a tizenevesek. Amugy kellemes vegre a sort dobalo, reszeg idiotak nelkul vegiglazulni egy koncertet.
Szoval megvalosult az alom.

Ezen a heten egyebkent meg egy meg fog valosulni, a hetvegen Golegãba megyunk a legnagyobb portugal lovasarra. :-D